El plàstic i les peces mecanitzades s’ha convertit en components i parts indispensables en la construcció de maquinària per a l’alimentació i en els  processos de elaboració d’embotits, pintxos, hamburgueses, etc).

Mecyplastec aporta la seva experiència en aquest sector amb clients de referència tant a nivell d’Espanya com a nivell Europeu ,  solucions en la fabricació de peces mecanitzades de plàstic  i subconjunts per a l’envasament. S’utilitzen materials d’infinitat de colors, aptes per al contacte amb aliments. En aquest sentit, els nostres productes compleixen amb les normatives de fabricació i d’ús de materials i colorants. (Amb certificacions FDA i de migració)

Sabem manejar tot tipus de geometries i oferim als nostres clients un assessorament tècnic de primera qualitat per a poder realitzar tot tipus de peces, des de les més complexes a les més simples amb acabats premium.

Ens encarreguem de tota mena de projectes, des del disseny inicial,  realització de mostres i prototips, fins a la peça final.

Som fabricadors de peces mecanitzades i posem tota la tecnologia i als millors professionals a la seva disposició perquè no hagi de preocupar-se de res, vostè ens mostra el seu projecte i nosaltres farem la resta, necessitem els seus dissenys en format pdf fitat i  els plans  en 3D per a la seva fabricació.

Els nostres tècnics l’informaran en tot moment sobre els millors materials i les millors opcions per a la realització d’aquest, això es tradueix en una disminució de costos i un escurçament dels períodes de procés

Per a més informació sobre materials i la fabricació de les seves peces mecanitzades, si us plau contacti amb nosaltres.

fondo-europeo-de-desarrollo-regional-mecyplastec