Sector: Petroli i Gas

Solucions en materials plàstics per al sector del petroli i gas

La indústria del petroli i gas requereix materials que tinguin alta temperatura i resistència a la pressió (HTHP), una bona resistència mecànica i química i que puguin suportar les condicions més extremes. Gràcies a materials molt moderns amb molts avantatges, els nostres plàstics tècnics poden exercir un paper important en la millora de les solucions actuals en la indústria del petroli i gas.

Mecyplastec ha invertit molt en recerca i desenvolupament (I+D) per a trobar solucions innovadores als nous desafiaments tecnològics. Mecyplastec utilitza la seva experiència en el desenvolupament i fabricació de materials plàstics d’enginyeria i d’alt rendiment per a expandir la seva cartera de productes per a complir amb els requisits específics de la indústria del petroli i gas i adaptar-los a diverses aplicacions.

Amb una àmplia experiència en el camp del petroli i gas, Mecyplastec treballa en estreta col·laboració amb els seus clients per a aconseguir les millors solucions que millor s’adaptin a les necessitats de la seva aplicació. El nostre servei tècnic pot proporcionar als nostres clients suggeriments de materials certificats, que es poden confirmar en proves reals.

Els sistemes utilitzats en la indústria del petroli i el gas en l’actualitat utilitzen materials moderns com:

  • Poliimida,
  • PTFE,
  • PA 6 C
  • PEEK.
Les propietats elèctriques d’aquests polímers permeten un disseny especial de components. A més, els productes PEEK de Mecyplastec han estat provats d’acord amb EN ISO 23936-1 i NORSOK M-710 per a verificar la resistència del material a l’exposició a condicions severes.
Els avantatges de la reducció de pes, la resistència a la corrosió, la separació tèrmica i les emissions mínimes de soroll que proporcionen aquests materials poden donar lloc a aplicacions típiques com a carcasses de hidrófonos, seients de vàlvules, anells de suport, coixinets i engranatges.