Instal·lacions i maquinària

Plàstics tècnics per a l’enginyeria són els materials que emprem per a la nostra activitat, la mecanització i manipulació d’aquests materials.

Per a això disposem d’instal·lacions de més 1200 m², per el mecanitzat i manipulat dels diferents plàstics tècnics, ens converteix en el seu soci ideal per a desenvolupar els seus projectes.

L’esperit innovador del nostre equip, la formació constant i una contínua inversió en tecnologia avançada, assegura als nostres clients productes de màxima qualitat.

L’última tecnologia en CNC, CAD/CAM i CAU,  combinat amb un rigorós control de qualitat, garanteix  els requisits dels nostres clients, així com els acabats superficials i toleràncies.

Tota la nostra maquinària, amb última tecnologia, disposa de control numèric per a una major qualitat dels productes que obtenim. Tot el nostre personal directe en l’obtenció del producte, està especialitzat en la programació CAD-CAM.

Fabriquem tot tipus de peces: sèries curtes, grans sèries i peces de gran dimensió. A major complexitat i dificultat, major és la nostra competitivitat.

Programació per CAD CAM
Fresadores CNC amb 3 eixos + plat divisor,  bancades 3650x2050mm
Centres de mecanitzat de 5 eixos.
Torns CNC amb eix I , doble capçal
Rectificadora, Dobladora, Perforadora ,Serres, roscadores

  • instalacions-maquinaria-plastic-mecyplasec
  • fresadora-CNC-per-a-plastic
  • nau-mecyplastec-martorell
  • treballadors-mecyplastec-instalacions-plastic
  • maquinaria-plastic-mecyplasec