Termoplástic o plàstic per a l’enginyeria,  són els materials emprats per a la nostra activitat.

Mecyplastec és una empresa dedicada a la mecanització de plàstics tècnics sota pla o mostra. Amb materials de la millor qualitat existent en el mercat. Els assessorem tècnicament sobre qualsevol aplicació o projecte mitjançant el nostre departament d’enginyeria.

Cada vegada es reconeixen més els avantatges dels plàstics tècnics enfront dels metalls. Moltes peces fabricades amb metalls convencionals, són reemplaçades actualment  per plàstics per a l’enginyeria, tant per la seva eficiència econòmica, com per les seves propietats superiors.

Per a canviar el metall per termoplàstic és necessari un previ estudi i possibles canvis en ajustos i toleràncies. També per a noves aplicacions on el termoplàstic pot ser una bona opció, és necessari estudiar condicions ambientals, de treball, possibles atacs químics, etc.

Compti amb nosaltres per a gestionar aquests canvis en la seva aplicació o per a estudiar una nova aplicació on el termoplàstic pot ser el seu aliat. Li oferirem el nostre suport tècnic sense necessitat d’un compromís amb nosaltres.

Amb mes de 20 anys d’experiència en el sector, Mecyplastec,  posa al seu servei  la tecnologia més avançada i tot el seu coneixement per a donar una  satisfacció total als seus clients.

Som un equip de persones en constant evolució, amb il·lusió i motivació per a dur a terme el nostre treball i aconseguir la confiança dels nostres clients i proveïdors.

Escoltem als nostres clients per a poder millorar. Apostem per la millora contínua. El suport tècnic és el nostre valor afegit, sempre a la disposició dels nostres clients per a oferir el nostre suport, la Satisfacció global és el nostre objectiu:

  • Som una empresa innovadora i rendibilitzem els projectes dels nostres clients.
  • Aprofitem la nostra experiència per a assessorar-los en les seves aplicacions.
  • Seleccionem els millors plàstics tècnics entre els fabricants mundials amb major prestigi.
  • Cuidem la qualitat dels nostres productes i serveis.
  • El nostre èxit, la gran eficiència en el mecanitzat.

Què oferim als nostres clients?

Els seus projectes fets realitat