trabaja-con-nosotros-bolsa-de-trabajo-MECYPLASTEC

Bolsa de trabajo de Mecyplastec

Envía tu currículum

Quieres formar parte de nuestro equipo internacional?

Si quieres trabajar en un entorno profesional, basado en valores, responsabilidad y eficiencia, con un alto orgullo de pertenencia comprobado, a Mecyplastec estaremos encantados de recibir tu solicitud.

  NOM *
  COGNOMS *
  EMAIL (requerit) *
  TELÈFON (requerit)

  POBLACIÓ DE RESIDENCIA

  CURRÍCULUM VITAE

  Mecyplastec.es, l'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni omplint el present formulari seran tractades per MECYPLASTEC, S.L, com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la seva recollida és poder donar resposta a les sol·licituds d'informació que vostè ens vaig enviar, així com enviar-li per correu electrònic qualsevol informació sobre els nostres productes i serveis relacionats amb la nostra activitat. La legitimació es realitza a través de el consentiment de la persona interessada. L'informem que les dades que ens facilita estaran ubicats en els servidors d'Arsys.
  El fet que no introdueixi les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no pugui atendre la seva sol·licitud. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en mecyplastec@mecyplastec.es.

  trabaja-con-nosotros-bolsa-de-trabajo-MECYPLASTEC-martorell