treballa-amb-nosaltres-borsa-de-treball-MECYPLASTEC

Borsa de treball de Mecyplastec

Llocs vacants

A Mecyplastec estem buscant agents comercials que estiguin introduïts en sectors industrials diversos (Fabricants de maquinària i primers equips, envasadors de productes d’alimentació, neteja, cosmètica, subministraments industrials, en general per a qualsevol sector que requereixin de solucions en plàstics tècnics i peces mecanitzades… i considerin per tant que a la seva cartera actual de clients li puguin incorporar, com a ampliació al seu portfoli de productes/serveis , la venda de peces mecanitzades de plàstics tècnics.

Zones:

 • País Basc, Navarra i Rioja
 • Galícia
 • Levante
 • Castilla la mancha, Castella i Lleó
 • Madrid

Envia el teu currículum

Vols formar part del nostre equip?

Si vols treballar en un entorn professional, basat en valors, responsabilitat i eficiència, amb un alt orgull de pertinença comprovat, a Mecyplastec estarem encantats de rebre la teva sol·licitud.

  NOM *

  COGNOMS *

  EMAIL (requerit) *

  TELÈFON (requerit)

  POBLACIÓ DE RESIDENCIA

  CURRÍCULUM VITAE

  Mecyplastec.es, l'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni omplint el present formulari seran tractades per MECYPLASTEC, S.L, com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la seva recollida és poder donar resposta a les sol·licituds d'informació que vostè ens vaig enviar, així com enviar-li per correu electrònic qualsevol informació sobre els nostres productes i serveis relacionats amb la nostra activitat. La legitimació es realitza a través de el consentiment de la persona interessada. L'informem que les dades que ens facilita estaran ubicats en els servidors d'Arsys.
  El fet que no introdueixi les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no pugui atendre la seva sol·licitud. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en mecyplastec@mecyplastec.es.

  treballa-amb-nosaltres-borsa-de-treball-MECYPLASTEC-martorelltreballa-amb-nosaltres-borsa-de-treball-MECYPLASTEC-martorell