Mecyplastec.es, l’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni emplenant el present formulari seran tractats per MECYPLASTEC, S.L, com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la seva recollida és poder donar contestació a les sol·licituds d’informació que vostè ens vaig enviar, així com enviar-li per email qualsevol informació sobre els nostres productes i serveis relacionats amb la nostra activitat. La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat. L’informem que les dades que ens facilita estaran situats en els servidors de Webempresa.

El fet que no introdueixi les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no pugui atendre la seva sol·licitud. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a mecyplastec@mecyplastec.es.

 

INFORMACIÓ ADDICIONAL POLÍTICA DE PRIVACITAT WEB MECYPLASTEC, S.L

EN AQESTA WEB ES RESPECTA ELS SEUS DRETS COM A USUARI I LA SEVA PRIVACITAT

A mecyplastec.es es respecten les dades personals dels usuaris que accedeixen a ella. Els principis que s’apliquen respecte a la privacitat de l’usuari són:

 • Mai es comparteix informació personal dels usuaris que accedeixen a la web amb ningú, excepte quan ho exigeixi el compliment de la Llei o en cas que tingui la seva autorització expressa.
 • S’aplica el principi de minimització de dades, en conseqüència únicament es demanen les dades que són necessaris per a poder prestar-li el servei que es requereix o donar resposta a la consulta que es proposa per l’usuari.
 • En cap cas s’utilitzen els seus de caràcter personal amb una finalitat diferent a l’explicada en aquesta política de privacitat.

La Política de Privacitat d’aquesta web, podrà variar depenent de les exigències legislatives, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin de manera periòdica.

MECYPLASTEC, S.L, ha adequat la present web a les exigències del nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE O LSSI).

L’ús continuat del lloc després de la notificació de canvis en les polítiques implicarà que acceptes i consents aquests canvis. T’animem a visitar i revisar aquesta pàgina amb regularitat.

La seva privacitat és important per a nosaltres. En la nostra web es descriuen les pràctiques que seguim en la responsable dels tractaments, a fi de respectar la privacitat de les dades recollides per la nostra entitat o enviada a nosaltres, ja sigui en línia o no, inclosos les dades personals recopilades o enviats a través del nostre lloc web i a través de les nostres pàgines oficials de mitjans socials que controlem, així com a través de missatges de correus electrònics amb format HTML

 

QUI ÉS LA RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES PERSONALS

-Identitat: MECYPLASTEC, S.L.

-CIF B-61009619, Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tomo , Folio ,    Hoja Número B-.

-Direcció: Avda. Del Congost nº 56, Nau 6, “ Polígon El Congost”, 08760, Martorell, Barcelona.

-Telèfon: 93 7736940

-Correu electrònic: mecyplastec@mecyplastec.es.

-Activitat: Fabricació i solucions en mecanització de peces en plàstics tècnics.

De conformitat amb el contingut legal del Reglament General de Protecció de Dades, anteriorment citat, les dades personals que m’enviï a través dels formularis de la web, o a través de correus electrònics, rebran el tractament de dades d’Usuaris Web.

Per al tractament de dades dels meus usuaris, aplico totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

 

PRINCIPIS APLICABLES A LA INFORMACIÓ PERSONAL DELS USUARIS 

El nou Reglament europeu de protecció de dades estableix que s’hauran d’aplicar els següents principis:

–Principi de licitud, lleialtat i transparència: En tot moment requeriré el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals per a un o diverses finalitats específiques dels quals l’informaré prèviament amb total transparència.

–Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per a les finalitats del tractament, en funció a la finalitat. En el moment en què deixin de ser necessaris, les dades seran suprimides conforme al que es disposa en la normativa de protecció de dades, estant disponibles tan sols a sol·licitud de Jutges i Tribunals, Ministeri Fiscal o les Administracions Públiques competents durant el termini de prescripció de les accions que poguessin derivar.

–Principi de minimització: Només li sol·licitaré les dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per als quals els requereixo.

–Principi d’integritat i confidencialitat: Les seves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada i es garanteixi la confidencialitat d’aquests.

 

COM OBTINC LES TEVES DADES.

Les dades de caràcter personal que s’obtenen en aquesta web procedeixen de:
 • Formularis de contacte general.

 

DRETS QUE TÉ COM A USUARI DE LA WEB QUAN EM FACILITA LES SEVES DADES

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en la present web, estic tractant dades personals que em concerneixen, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament
 • Oposar-se al tractament
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supresió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas únicament es conservaran per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades, en conseqüència MECYPLASTEC, S.L, deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

Com interessat, té dret a rebre les dades personals que li incumbeixin, que m’hagi facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

 • El tractament estigui basat en el consentiment
 • Les dades hagin estat facilitats per la persona interessada.
 • El tractament s’efectuï per mitjans automatitzats.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Per a exercir tals drets pot posar-se en contacte amb la responsable de la web enviant un correu electrònic mecyplastec@mecyplastec.es.

 

FINALITATS EN EL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES

Quan un usuari es connecta amb aquesta web i emplena un formulari per a realitzar una consulta, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable MECYPLASTEC, S.L. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom, correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació.

En facilitar aquestes dades, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per mecyplastec.es, només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

A mecyplastec.es existeixen diferents sistemes de captura d’informació personal i tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la següent fi per cada sistema de captura (formularis):

 • Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: Nom, Email i telèfon. Tractarem aquesta informació que ens facilita l’usuari amb la finalitat de gestionar les sol·licituds d’informació realitzades a través del lloc web i en el seu cas, enviar-li comunicacions electròniques informatives i comercials que puguin ser del seu interès.
 • L’informo que les dades que ens facilites estaran situats en els servidors de Webempresa
 • Existeixen altres finalitats per la qual tractem les teves dades personals:
 • Per a garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajuden aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per a secundar i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies.
 • Per a gestionar les xarxes socials, mecyplastec.es pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores en les xarxes socials de les pàgines oficials de mecyplastec.es, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de mecyplastes.es. Tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència en la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de fullexpress.es Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per a enviar publicitat de manera individual.

MECYPLASTEC, S.L, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni el farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat

 

QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER Al TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per a contactar o realitzar comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

En el formulari de contacte del Lloc web, serà necessari que l’usuari empleni els camps marcats com a “obligatoris”. Si no es faciliten totes les dades de caràcter personal requerits per MECYPLASTEC, S.L, podria implicar una incompleta o impossible atenció de la sol·licitud requerida.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

 

¿A QUI ES COMUNICARAN LES SEVES DADES?

– Per a complir amb la llei podem veure’ns obligats a haver de comunicar les seves dades a uns altres tercers com a Administracions Públiques (p. ex. FCSE) o tribunals.

– Per a poder prestar-li el millor servei en la navegació a través de la nostra pàgina web i tramitar la seva sol·licitud podem haver de comunicar les seves dades a altres empreses dedicades als sectors de paqueteria, de valor afegit al servei postal i logística.

Hosting WEBEMPRESA

 

NAVEGACIÓ

En navegar per la web, es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar a l’usuari.

 

SECRET I SEGURETAT DE LES DADES

MECYPLASTEC, SL es compromet en l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquest, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per a evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent de protecció de dades.

Aquesta web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

MECYPLASTEC, S.L no pot garantir l’absoluta inexpugnabilidad de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Respecte a la confidencialitat del processament, MECYPLASTEC, SL s’assegurarà que qualsevol persona que estigui autoritzada per la mateixa per a processar les dades del client/usuari (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se la responsable del tractament, haurà de notificar al Client sense demores indegudes i haurà de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client el sol·liciti raonablement.

 

VERACITAT DE LES DADES I EXACTITUD D’AQUESTS

L’usuari de la web, serà l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a la web www.mecyplastec.es, exonerant a MECYPLASTEC, SL, de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

L’usuari accepta facilitar informació completa i correcta a través dels formularis existents en la web i/o a través dels correus electrònics que enviï. L’usuari garanteix i respon, en qualsevol cas de l’exactitud, autenticitat i vigència de les dades proporcionades.

 

CONSENTIMENT

L’usuari de la web, declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de MECYPLASTEC, S.L en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

 

CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

MECYPLASTEC, SL es reserva el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el Prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

 

CONSULTES O DUBTES SOBRE ELS SEUS DRETS O SOBRE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Si té algun comentari o dubte sobre aquesta política o sobre la forma en què s’ha pogut gestionar alguna informació sobre les seves dades de caràcter personal que hagi proporcionat, pot contactar per correu postal en l’adreça Avinguda del Congost núm. 56, Nau 6 Polígon El Congost, 08760, ( Barcelona ) o per correu electrònic enviant un missatge a l’adreça mecyplastec@mecyplastec.es.