MECYPLASTEC

Formulari de contacte

Digue’ns com podem ajudar-te a través del formulari que apareix a continuació i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

  NOM *
  COGNOMS *
  EMAIL (requerit) *
  TELÈFON (requerit)

  ASSUMPTE

  MISSATGE

  Mecyplastec.es, l'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni omplint el present formulari seran tractades per MECYPLASTEC, S.L, com a responsable d'aquesta web. La finalitat de la seva recollida és poder donar resposta a les sol·licituds d'informació que vostè ens vaig enviar, així com enviar-li per correu electrònic qualsevol informació sobre els nostres productes i serveis relacionats amb la nostra activitat. La legitimació es realitza a través de el consentiment de la persona interessada. L'informem que les dades que ens facilita estaran ubicats en els servidors d'Arsys.
  El fet que no introdueixi les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatoris podrà tenir com a conseqüència que no pugui atendre la seva sol·licitud. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en mecyplastec@mecyplastec.es.

  MECYPLASTEC

  Formulari de contacte

  Digue’ns com podem ajudar-te a través del formulari que apareix a continuació i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

   NOMBRE *
   APELLIDOS *
   EMAIL (requerido) *
   TELÉFONO (requerido)

   ASUNTO

   MENSAJE

   Mecyplastec.es, le informa que los datos de carácter personal que nos proporcione rellenando el presente formulario serán tratados por MECYPLASTEC, S.L, como responsable de esta web. La finalidad de su recogida es poder dar contestación a las solicitudes de información que usted nos envié, así como enviarle por email cualquier información sobre nuestros productos y servicios relacionados con nuestra actividad. La legitimación se realiza a través del consentimiento del interesado. Le informamos que los datos que nos facilita estarán ubicados en los servidores de Arsys.
   El hecho de que no introduzca los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no pueda atender su solicitud. Podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en mecyplastec@mecyplastec.es.