Hispack torna el 2022 i Mecyplastec estarà present!

La fira Hispack, primera fira especialitzada en la fabricació d’envasos a Espanya, se celebrarà del 24 al 27 de maig de 2022 en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. La ciutat que ha acollit a més de 100 mil professionals durant l’última edició de Hispack. Amb la seva àmplia xarxa de contactes, aquesta fira és la millor oportunitat per a conèixer les últimes solucions d’embalatge del mercat, a més d’innovacions en equips i tecnologia per al processament, envasament, conservació, traçabilitat, etiquetatge, manipulació, logística, venda física i ecommerce.

En Hispack 2022 a Barcelona, Mecyplastec et convida a visitar el seu estand on farà una presentació dels seus productes i serveis. Enguany, Mecyplastec presentarà una innovació que revolucionarà els canvis de format en les línies de processament d’envasos, i satisfarà les seves necessitats en l’embalatge No te’l perdis!

Mecyplastec és una empresa apassionada i innovadora que estarà encantada de trobar-li una solució adequada a les seves necessitats.

ENS PODRÀS TROBAR A:

GRAN VIA, PALAU 3, NIVELL 0, CARRER B, STAND 241

El saló estructura la seva oferta en cinc sectors aportant tota la innovació per a empreses tant de food com de senar-food: Embalatge Machinery & Process, Brand Embalatge, Industrial, Embalatge, Labelling & Bottling i Logistics, Automation & Robotics. Aquesta sectorització millora l’experiència de visita del professional i capta nous perfils professionals relacionats amb l’embalatge.

L’ampli programa d’activitats, jornades i difusió de continguts que Hispack dinamitza entre tots els actors del cicle de vida de l’embalatge posa el focus en com les empreses i actors clau de la indústria posen en pràctica la innovació per a oferir solucions més eficients i rendibles, que responguin a les noves necessitats de clients i consumidors.

Si desitja més informació sobre Hispack, pot visitar la seva pàgina web

Esperem veure-t allà!

hispack_mecyplastec_es