Benvolguts clients, proveïdors i col·laboradors;

Aquestes últimes setmanes, Mecyplastec, S.L. ha estat oferint serveis mínims a les empreses de sectors essencials descrites en els Reials decrets 9/2020 i 10/2020.

A partir del dia 14 d’Abril, Mecyplastec, S.L., els informa que:

  1. Es reprèn el servei per a tots els nostres clients i tots els sectors econòmics
  2. L’equip de Mecyplastec, S.L. es compromet i farà tot el que aquest al seu abast per a continuar oferint als nostres clients un servei excel·lent.
  3. L’horari d’atenció al client, proveïdors i de recepció, enviament i lliurament de material es realitzarà de 7h-15h.
  4. El personal de Mecyplastec, S.L. limitarà les sortides i visites a clients i proveïdors a les estrictament urgents i necessàries.
  5. No es permetrà l’entrada a persona aliena a l’empresa sense que abans s’hagin seguit les normes de seguretat i higiene establertes pel govern, i s’hagi autoritzat prèviament pels responsables de prevenció de riscos laborals de Mecyplastec, S.L.

Avui dia, l’evolució de la pandèmia per Covid-19 fa difícil preveure les conseqüències sobre l’economia en general i en particular del nostre sector, és per això que els mantindrem contínuament informats sobre la situació de les seves ofertes, comandes i altres aspectes que els puguin afectar per a un correcte desenvolupament de l’activitat de la seva empresa.   

Els convidem a consultar la nostra pàgina web www.mecyplastec.es en la qual s’anirà publicant informació actualitzada sobre l’evolució dels nostres serveis.

Preguem acceptin les nostres disculpes per tots aquells inconvenients que aquestes mesures els puguin ocasionar i aprofitem l’ocasió per a traslladar-los un missatge de suport i ànim.

Esperem que estiguem ja entrant en el principi de la fi d’aquesta terrible pandèmia.

Una forta abraçada per a tots

Moltes gràcies per la seva comprensió i per continuar confiant en Mecyplastec, S.L.

Mecyplastec, S.L.

14/04/2020