Benvolguts clients, proveïdors i col·laboradors de la Societat Mecyplastec, SL.

Seguint els últims decrets del Govern Espanyol i especialment el Reial decret llei 9/2020, de 27 de març, i el Reial decret llei 10/2020 de 29 de març, pel qual s’adopten mesures complementàries, en l’àmbit laboral, per a pal·liar els efectes derivats del COVID-19,  Mecyplastec, SL. els informa que:

1- A partir del 30 de Març de 2020 i fins al pròxim 13 d’Abril de 2020 , Mecyplastec, SL. romandrà tancat, excepte per a atendre les necessitats dels nostres clients que la seva activitat s’emmarca dins de les activitats essencials descrites en els Reials decrets 9/2020 i 10/2020 , i per tant donant continuïtat al subministraments de tots aquells productes i serveis relacionats amb les activitats detallades en els apartats 2, 4 i 5 de l’annex al RD 10/2020.

Fins a l’últim moment hem intentat mantenir la nostra activitat de manera que els nostres clients , proveïdors i col·laboradors es veiessin mínimament afectats per aquesta situació d’emergència global, en aquests moments per imperatiu legal i per consciència social, lamentem indicar-los que ja no és possible a excepció del comentat anteriorment.

Durant aquest període, no podrem ni enviar ni rebre mercaderies i les nostres instal·lacions romandran tancades, excepte per a aquells serveis i productes comentats en el paràgraf anterior.

2- Posem a la disposició dels nostres clients , proveïdors i col·laboradors un reduït equip de treball per a garantir la continuïtat administrativa i productiva mínima d’emergència. Tota aquella informació o consulta que es requereixi i sigui urgent i imprescindible, la poden canalitzar a través de l’email mecyplastec@mecyplastec.es i des d’aquesta adreça es reexpedirà a l’equip de reptin perquè els puguin donar resposta.

Avui dia, la ràpida evolució de la pandèmia per Covid-19 fa difícil preveure una data exacta de represa de l’activitat normal i és per això que els mantindrem, en la mesura que sigui possible, contínuament informats sobre l’evolució de la situació general i particular de les seves ofertes , comandes i altres situacions que Mecyplastec consideri que els pugui afectar.

Els convidem a consultar la nostra pàgina web www.mecyplastec.es  en la qual s’anirà publicant informació actualitzada sobre la situació de la nostra activitat i serveis.

Preguem acceptin les nostres disculpes per tots aquells inconvenients que aquestes mesures els puguin ocasionar i aprofitem l’ocasió per a traslladar-los un missatge de suport, ànim i esperança per a tots.

Una forta abraçada per a tots

Moltes gràcies per la seva comprensió i per continuar confiant en Mecyplastec, S.L.

Mecyplastec, S.L.

30/03/2020