ÈXIT DE MECYPLASTEC

EN LA FIRA DE SUBCONTRACTACIÓ 2017

Analitzant la Fira de Subcontractació 2017 celebrada en el recinte Firal de Bilbao, del 6 al 8 de Juny de 2017, dir que ha estat tot un èxit per a Mecyplastec.
Acudim a la 18ª edició de la Fira de Subcontractació amb una enorme il·lusió, perquè és la segona ocasió que exposem en la Fira de Subcontractació, considerem que és una fira amb un gran moviment de visitants i de sectors molt diversos, factor que ens afavoreix per a oferir el nostre servei de mecanització per arrencada d’encenall en plàstics tècnics.

En les vitrines i aparadors del nostre estand, vam voler representar el tipus de peces que podem arribar a mecanitzar, i que el client pogués valorar el nivell d’acabats, és per aquest motiu que  vam voler un estand molt il·luminat, obert a dos carrers fent cantonades.

Aquesta edició de Subcontractació 2017, afortunadament per a tots, va estar molt concorreguda. De fet, va haver-hi més de 500 empreses participants i han mostrat als visitants, des dels processos més bàsics en subcontractació industrial fins a les tecnologies més avançades, processos complets de fabricació així com equips i subministraments per a fosa, forja, laminació, tractaments, soldadura, manipulació.

Firia de subcontractació 2017

Totes les persones que van passar pel nostre estand van poder apreciar la diversitat de peces que podem arribar a mecanitzar, vaig veure-sinfines, estrelles, corrioles, patins, godets,…., a més d’oferir-los el nostre assessorament tècnic, per a noves aplicacions o millores de les actuals.

Finalment, i fent una valoració de la nostra presència en Subcontractació 2017, definim com un gran èxit la fira i l’interès mostrat pels nostres serveis de mecanització. Vam estar desbordats per l’assistència de públic a l’estand, i el nostre pla és continuar creixent i continuar oferint un mecanitzat de primera qualitat d’acord amb les exigències del client.

Moltes gràcies a tots per haver-vos passat pel nostre estand!

Conchi Suárez

Tècnic Comercial

Feria Subcontratación 2017