Hispack 2018 és la fira de referència dins del sector de l’embalatge i l’embalatge a nivell nacional, i una de les fires més importants a nivell europeu, que tindrà lloc de el 8 a l’11 de maig en el recinte firal Gran Via II de Fira de Barcelona. El principal objectiu de la fira és plasmar en la seva oferta i activitats les necessitats i tendències en innovació que marquen el desenvolupament de nous envasos i embalatges.

MECYPLASTEC estarà present amb un estand situat en el hall 3, estand G 721. En aquest espai comptarem amb diferents equips de les nostres instal·lacions com a exemples de la mecanització de plàstics per a l’Enginyeria, sota pla o mostra.

En la seva passada edició, Hispack va reunir 605 expositors, amb 1.226 empreses representades, que van ocupar 31.000 metres quadrats en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, i més de 38.000 professionals van visitar Hispack i la fira de tecnologies de l’alimentació, que van tenir lloc simultàniament.

Aquesta pròxima edició del saló es proposa incrementar la presència de professionals dels departaments d’I+D de les empreses, que guanyen pes en el desenvolupament de ‘embalatge’ i producte, així com de nous perfils del sector logístic.

Al mateix temps, Hispack oferirà solucions d’embalatge i procés a mesura per a fabricants i distribuïdors d’alimentació, begudes, química, farmàcia, cosmètica, perfumeria i drogueria, i béns d’equip, entre altres.

Si desitja més informació sobre Hispack, pot visitar la seva pàgina web.

Us esperem en el hall 3, estand G 721!

fondo-europeo-de-desarrollo-regional-mecyplastec